

AGENDA

Immigrant and Refugee Commission

July 11, 2023

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mfedb8c9cc09561d33d8668681a80a7ed

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:15pm	15 mins	Welcome & check-in	llays/Emmanuel
6:15- 6:20pm	5 mins	Approval of June meeting minutes	All
6:20- 6:25pm	5 min	Get engaged commission member update	llays/Emmanuel
6:25- 6:40pm	15 mins	Debrief the world refugee event	Maria/Amanda/All
6:40- 7:00pm	20 mins	Follow-up on the fall community event	Heather/Afra
7:00- 7:10pm	10 mins	Break	All
7:10-7:20	10 mins	OIRA report, including community events calendar	Shilpa

7:20- 7:50pm	30 mins	Committee planning—breakout rooms	All
7:50- 8:00pm	10 min	Report back to the group	All
8:00pm		Adjourn	